Lite mer om mig:

 
Jag som driver och arbetar på kliniken heter Timo Enmalm. Jag är en legitimerad kiropraktor (Doctor of Chiropractic), med en 5-årig universitetsutbildning (Master of Science in Chiropractic) från Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England. 

Efter min examinering 2003 startade jag upp en familjepraktik i Surrey i England och under 2007 förvärvade jag även en väletablerad klinik i syd-västra London innan flytten hem till Sverige och Göteborg under senhösten 2013.

Mitt mål har alltid varit att på ett naturligt sätt hjälpa människor att uppnå en bättre hälsa. Intresset för vård och omsorg har funnits under hela min uppväxt då de flesta i min familj jobbade inom olika vårdyrken. 1990 kom jag i kontakt med en kiropraktor för första gången då min hustru fick behandling för ryggsmärtor och mitt intresse för detta yrke väcktes då till liv.

Förutom att fortbilda mig inom kiropraktik och att umgås med min familj och vänner så har jag även ett stort intresse för att hålla mig fysiskt aktiv. Jag deltog i 4 stycken maratons under min tid i England. Där hade jag även ett stort cykelintresse då vi bodde i det kuperade Surrey där London 2012’s Olympiska cykel-race gick av stapeln. Efter flytten hem till Sverige så har dessa två aktiviteter bytts ut mot Ultimate Frisbee och disk-golf. Under vintertid åker jag gärna skidor och snowboard så mycket det går.